maanantai 6. helmikuuta 2012

vk6

Viikkotavoitteet:
-kirjoituspäivät koululla: ma, ke, pe (jatkossa myös tiistai käy, vähintään kolme kertaa viikossa kirjoitusta!)
-27.2 palautetaan tutkimussuunnitelma gradukurssia varten (sekin on vähän raakileena kirjoitusasultaan, kun se on valmis sen toimitus myös proffalle)
-sisällysluettoa vielä työstettävä
-kirjoittelun jatkuminen
-englanninkielisten artikkeleiden löytäminen
-proffaan taas yhteyttä

Kopioin nuo tavoitteet tälle viikolle ja yliviivasin jo suoritetut. Proffaan on otettu siis yhteyttä ja kerroin missä mennään. Katsotaan mitä sieltä tulee vastaukseksi! :)





Merkitsin punaisella värillä tämän viikon työ tavoitteet. Ulkomaankielisiä artikkeleita yritän myös etsiä jos siihen aika ja mielenkiinto riittää. Suurin tavoite on saada kirjoitettua taas lisää. Jos joku ihmettelee miten olen saanut/saan tuotettua tekstiä niin olen vain ajatellut tuottaa sitä. Myöhemmin sitten poistan epäoleellisen. Omasta mielestäni on vain helpompi deletoida kun on jotain mistä sitä poistaa. :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Mulle proffa antoi myös joskus tehtäväksi tuon englanninkielisten artikkeleiden etsimisen.. Itse pidin sitä vähän toisarvoisena, mutta nyt kun olen kirjoittanut aineiston analyysilukuja niin ne artikkelit ovat olleet kullan arvoisia. :) Saa paljon lähdeviittauksia ja näyttäähän ne englanninkieliset lähteet kivoilta lähdeluettelossakin. ;)

    Toi on kyllä hyvä asenne että kirjoittaa vaan JOTAIN ja sitten myöhemmin miettii onko se nyt hyvää vai huonoa tekstiä. Ei ehdi tulla mitään tyhjän paperin kammoa tai muitakaan komplekseja. :)

    Ahkeraa viikkoa sulle!

    VastaaPoista