perjantai 10. helmikuuta 2012

Summa summarum vk6

Mitä sitä sitten viikon aikana sain aikaiseksi...
  • Maanantaina tuli taas muutama lause tekstiä. Jatketaan taas joku toinen päivä. :) Keräsin erilliseen word-tiedostoon artikkeleita, joten niitä voisin huomenna käydä kirjastossa katsomassa.
  • Tiistaina kävin kirjastossa lainaamassa kirjoja ja lehtiä.
  • Keskiviikkona tilasin Tutki ja kirjoita -kirjan. Kirjastossa tämä on hyvin vaikeasti saatavissa oleva teos ja kuitenkin tarvitsen sitä varmasti useasti tämän prosessin aikana. Pitäisi tilata varmaan omaksi kirjallisuustentinkin kirjat, koska niistä olisi varmaan gradussakin jotain hyötyä. Tällä kertaa en kuitenkaan niitä tilannut, koska ne ovat kalliita. Omaksi ne on kuitenkin minun tapauksessa pakko hankkia, jotta voin tehdä muistiinpanoja kirjaan.
  • Perjantai: Proffaan saatu yhteys ja sain sovittua puolen tunnin tapaamisen ensi tiistaille. Lyhyt aika, mutta parempi se on kuin ei mitään. Toimitin etukäteen listan keskusteltavista asioista niin toivottavasti se edesauttaisi edes lyhytaikaista keskusteluamme.

Tällä viikolla ei oikein ollut kunnon draivia. Masensi kun en saanut proffaan yhteyttä ja sitten kun sain yhteyden niin itselle jäi olo, etten saa koulusta minkäännäköistä tukea. :( Toivottavasti ensi viikolla tämä todistuu virheajatukseksi. Sisällysluettelon tekeminen jäi tosi vähälle tällä viikolla, pari otsikkoa sain ehkä aikaiseksi... Kirjoittelukin tökki. Mutta jotain tuli silti tehtyä!


1 kommentti:

  1. Pääasia, että olet puuhastellut jollain tavalla gradun parissa! :).

    Ja ymmärrän NIIN hyvin sen, kun ei vaan löydy sitä draivia. Usein ajattelen, että jospa huomenna saisin kirjoitettua sen mitä olen suunnitellut..ja sitten huomaan, että no enpä kyllä saanukaan tehtyä asioita sinäkään päivänä niin kuin ajattelin..

    Mutta usko, että kun vaan jaksaa tehdä edes vähän kerrallaan, niin kyllä se siitä valmistuu!Niin ja kun minusta tuntuu, että olen niin monena päivänä istunut koneella ainakin 12 h ja siihen nähden tuntuu, etten ole saanu juuri mitään aikaiseksi. Mutta nyt huomaan, että alkaahan tuossa gradussa jo olla sivuja ihan kivasti...Niin ja tuo edellinen maininta oli tarkoitettu kannustusviestiksi :).

    Miksi sinulle tuli sellainen fiilis, ettet saa koulusta tukea? Mutta onneksi sait sen jutteluajan kuitenkin!:)

    Gradu näin perjantai-iltana kirjoitteleva Marttiina

    VastaaPoista